Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Депутатът Антон Тодоров си подаде оставката
Депутатът Антон Тодоров си подаде оставката
10-09-17
добавено
5078
прегледа

Депутатът Антон Тодоров си подаде оставката, съобщи самият той в писмо до медиите, изпратено от пресцентъра на ГЕРБ. 

 

 

 

"Благодаря на всички за гласуваното доверие и възможността да бъда избран за народен представител от листата на ГЕРБ. В рамките на по-малко от десет дни съм обект на безпрецедентна атака от среди, които никога няма да ми простят разкритията, направени от олигархията, задкулисието и техните комендири (визирам действащи политици и бивши служители на тоталитарните служби).  

 

ЛЕТЯТ ОБИДИ И ОБВИНЕНИЯ МЕЖДУ САШО ДИКОВ И АНТОН ТОДОРОВ

 

ИСТОРИЧЕСКА ФАНТАСТИКА С ЕЛЕМЕНТИ НА ЕРОТИКА ПРЕВЗЕ ПАРЛАМЕНТАРНАТА СЦЕНА "СЪЛЗА И СМЯХ"

 

КАТО ДВЕ КАПКИ БОЗА: АНТОН ТОДОРОВ И ХАЙНРИХ ХИМЛЕР

 

Въпреки убеждението ми, че съм разбран напълно превратно и думите ми в ефира на NOVA бяха изтълкувани абсолютно погрешно, въпреки поднесените от мен публично извинения, атаката не само не спира, но и повлича след себе си авторитета на ГЕРБ, на нашия лидер и цялото ръководство", казва Тодоров в писмото до медиите.

 

"Поднасям още веднъж своите извинения към журналиста Виктор Николаев, към зрителите на NOVA и към всички български медии, които волно или неволно съм засегнал с участието си. Заявявам категорични, че заради моя култ към свободата и онова, за което съм се борил повече от 28 години, че няма да позволя да бъда превърнат в нарицателно за цензура и заплахи. Несвободата на медиите и журналистите в

 

България е нещо, което се свързва с режим, срещу който аз цял живот съм се борил. Изконно правило за мен е, че четвъртата власт е абсолютно независима от останалите. Свободата в медиите за мен е основна ценност, която позволява да бъдат защитавани фактите. Убеден съм, че без свобода няма справедливост, тя е в основата на демократичното общество.

 

Заради опитите моята реплика да бъде превърната в етикет на партията, от която съм избран, на нейния лидер и милионите хора, гласували за нея, моля да приемете оставката ми като народен представител.

 

На всички, които ще използват този морален акт, бързам да заявя, че решението е единствено и изцяло мое, съобразено единствено и само със собственото ми разбиране за носене на политическа отговорност. На всички, кжоито ще побързат да спекулират с това мое решение, искам да кажа, че оставам с ГЕРБ и ще продължа да работя за развитието на партията и нейните политики", се казва още в писмото на Антон Тодоров.