Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Как милиони държавни средства потъват в уж ремонтиран път?
Как милиони държавни средства потъват в уж ремонтиран път?
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
05-02-18
добавено
20138
прегледа

Скъпи приятели, отиваме на новия горски автомобилен път "Иванкова пътека", намиращ се на територията на община Мъглиж. Този път е изграден с 1, 6 милиона лева- държавни пари. Идеята е по него да минават тежки камиони, които превозват дървесина. Нашият репортер Митко Върбанов отиде на място, за да види как са изразходвани държавните пари за този път.

 

 

От заснетите кадри се вижда ясно, че пътят е в окаяно състояние. Целият е в локви и липсват неща, за които са давани много пари.

 

По пътя вече има и свлачища, които са запълнили отводнителните канавки. Пътят е "ремонтиран" по поръчка на Югоизточно държавно предприятие Сливен.

 

А ние се питаме кой е допуснал това безобразие, кой е ремонтирал пътя и кой е контролирал процеса?

 

Тези въпроси Митко Върбанов ще отнесе към управителя на горското предприятие инж. Пейчо Върбанов. Отговорите ще ви представим в следващ репортаж.

 

ПРИТЕСНЕНИЯТ ДИРЕКТОР И ЕКСПЕРТЪТ СИ ПРЕХВЪРЛЯТ ТОПКАТА ПО СЛУЧАЯ С ГОРСКИЯ ПЪТ ЗА 1 600 000