Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Кубрат Пулев като репортер на Господарите
Кубрат Пулев като репортер на Господарите
Господари на спорта Вземи EMBED
Loading the video...
11-02-15
добавено
92837
прегледа

Натъкнахме се на видео от кампанията за местните избори на кандидата на ГЕРБ за Несебър - Златко Димитров. Подкрепа за него изразиха боксьорите Тервел и Кубрат Пулеви. 

 

КУБРАТ И ЗНАМЕТО 

 

Симпатиите на Пулеви към Бойко Борисов не са тайна, но в Несебър придобиват и по-сериозна конкретика - има планове за нова спортна зала. "Ако това, което казвате, не се случи. Тогава ще си имате проблеми с мене", казва с усмивка Кубрат на Златко Димитров, но все пак това звучи страшно от устата на боксьор. Като истински репортер на Господари на ефира Пулев иска и обещание. Това ни дава повод да го покажем като наш репортер - с костюм и микрофон в ръка. 

 

Всичко е чудесно, но кандидатът на ГЕРБ не спечели изборите в Несебър. Остава ни да кажем само едно - продължаваме напред!

 

Вижте още: 

 

КУБРАТ И БАГАТА С НОВИ ПОБЕДИ НА РИНГА