Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Фирма лъже младежи с уж безплатни курсове по счетоводство
Фирма лъже младежи с уж безплатни курсове по счетоводство
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
11-01-18
добавено
7391
прегледа

Скъпи приятели, сега ще обърнем внимание на проблемите на млади хора, които са подмамени с уж безплатни курсове по счетоводство. 

 

 

Общо 15 души са завършили курс по оперативно счетоводство по програма на Агенцията по заетостта. Те са се обучавали цяла година, взели са успешно всички изпити, но имат проблем с получаването на дипломите си. 

 

 

Фирма "Информа", която ги е обучавала, бави техните дипломи и не жалае да ги издаде, въпреки че няма основателна причина за това. Оказва се, че два месеца след като групата е завършила, Агенцията по заетостта е прекратила договора с тази фирма. Така единственият начин за получаване на документите е доплащане.

 

 

Сега не е ясно кой може да задължи "Информа" на даде дипломите на младежите.

 

 

А още в утрешното ни предавате ще видите как фирмата задържа не само дипломи, но и хора. Очаквайте повече от тази "заложническа" криза!