Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
ХВАЩАМЕ НАТЯСНО ЖЕНАТА, ИЗМАМИЛА ДЕСЕТКИ ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ
ХВАЩАМЕ НАТЯСНО ЖЕНАТА, ИЗМАМИЛА ДЕСЕТКИ ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
07-16-18
добавено
106234
прегледа

Скъпи приятели, наскоро ви запознахме със семейна спедиторска фирма, която завлича с пари транспортни фирми. 

 

Потърпевшите са извършили курсове зад граница –от Гърция до Испания, но не са получили заплащане от фирмата-спедитор, която впоследствие се оказала печално известна в бранша. Уговорката е била за 3000 евро плюс ДДС. До момента фирмата не е взела и стотинка от дължимото.

 

ЕВА ВЕСЕЛИНОВА ПОДКАРА ТИР ЗАРАДИ СПЕДИТОР, КОЙТО МАМИ ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ

 

Спедиторската фирма – „Роял Спед“ ЕООД се оказва измамник – продава курсове, след което се укрива и не плаща, и десетки транспортни фирми се оплакват от нея. Фирмата е регистрирана на името на Христо Апостолов, син на Хайда Апостолова, която, по думите на потърпевшите, е в основата на схемата.

 

Ева Веселинова отиде в офиса на въпросната Хайда Апостолова. След няколко часа чакане, в които Ева я чака пред вратата, жената излиза от офиса си, но когато вижда камерата ни, изведнъж и става лошо и не иска да говори. Въпреки това тя признава, че не е платила на клиенти.

 

След нелека гонитба по стълбите, Апостолова най-накрая обещава, че ще върне парите на всички хора, на които дължи в рамките на една година.