Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Частен домоуправител или хвърлят ли си хората парите на вятъра?
Частен домоуправител или хвърлят ли си хората парите на вятъра?
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
11-06-18
добавено
3497
прегледа

По сигнал на зрителка, нашата репортерка Вики Симеонова се озовава в безумно изглеждащ вход в столичния квартал "Дружба". На  1 юли 2013 г. живущите сключват  договор с частния домоуправител "Сити Стандарт". Периодично се събират пари, но досега са извършени само козметични подобрения.

 

 

 

Ремонтни дейности се извършват избирателно само на първия и втория етаж, където живеят хора, работещи в "Сити Стандарт". Нашата зрителка е заплашвана и е посъветвана сама да си направи ремонт. Заплахите не могат да скрият очевидното, а именно, че състоянието на входа е повече от плачевно.

 

Ние от "Господари на ефира" питаме: Нормално ли е вход, който се управлява от частен домоуправител, да изглежда по този начин? Вики отива в офиса на "Сити Стандарт", за да разбере какво получават хората за парите си.