<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=70270" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Смело момче н...

Видео показва как баща в Елин Пелин отвлича детето си с още двама души

31 Юли 2020
0 39432

В мрежата се появи потресаващо видео, което показва как баща отвлича собственото си дете. Случката се разиграва в Елин Пелин и е заснета от охранителни камери.

На кадрите се вижда как мъжът изчаква съпругата си и майка ѝ пред мястото, на което живеят, и ги напада. С помощта на още двама души, той се опитва да вземе детето.

Видео показва как баща в Елин Пелин отвлича детето си с още двама души

Майката се казва Катерина Игнатова. Тя сподели видеото във Фейсбук.

Ето и целия ѝ разказ, без редакторска намеса:

“От две години и половина върху мен и моите малолетни деца се упражнява домашно насилие от бившия ми съпруг Борислав и неговото семейство, без реакция от нито една институция. Показвам ви как на 30.07.2020г. в 8:30ч. сутринта, докато тръгвахме за рехабилитация с дъщеря ми, която се възстановява след инцидент, бяхме нападнати пред дома ни от главния архитект на Община Елин Пелин, „любящ“ баща и мой бивш съпруг – Борислав Бориславов Кръстев, и Андрей Цолев, които отвлякоха тригодишната ми дъщеря. Родителските права са предоставени на мен, а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми дъщеря (4г.). Коментарите оставям на вас!”

Видео показва как баща в Елин Пелин отвлича детето си с още двама души

Видео: Фейсбук – Катерина Игнатова

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Iliqn Iliev

    01 Август 2020

    Aбе що не проверите цялата истина а не само парче от нея ? Нали сте разлседваща медия проверете кво е станало преди да казвате че е отвлякъл детето си ! Сензация да има ама ква е истината не ви пука !!!! Що не видите кво прави тая с бившия си мъж и кво се е случило с др дете преди време че я разследват .....

Реакции