<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41921" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ГЕРБ очаква "нов Костинброд" преди втория тур на изборите

30 Октомври 2019
0 1588

Ще има опити за компрометиране на изборния процес преди втория тур на местните избори в София, обяви вицепремиерът Томислав Дончев, съобщава ClubZ.

 

Борисов може и да знае нещо. Но може и да блъфира.

 

„Имаме данни за по-сериозни предстоящи опити за компрометиране на изборния процес на втори тур. Ще има опит да бъде представен като подменен, купен, особено в София. Конкретно тук, в София. Това е категорично скверна политическа технология и ми напомня на нещо, случило се преди 5-6 години около Костинброд”, коментира той.

 

ГЕРБ обвиняват bTV в целенасочен хейт срещу кандидатите им, прозират "телевизионен Костинброд"

 

Вицепремиерът не даде подробности какви са тези данни и за какъв вид опити става дума, само призова "всички граждани да подават сигнали до властите, ако разберат за опити за манипулация на изборния процес".

 

ЦИК глобява bTV за предизборна агитация в изборния ден по сигнали на ГЕРБ

 

Припомнянето на т.нар. "костинбродска афера" от парламентарния вот през 2013 г. постоянно е въоръжение на ГЕРБ в предизборна ситуация. Например последно преди европейските избори през май лично премиерът Бойко Борисов лансира версията – точно в седмицата преди датата на вота, заяви: 

 

Борисов: ГЕРБ е като жена ти или мъжа ти – омръзне ти, ама си викаш "по-добро няма!"

 

"В Костинброд помните ли какво направи БСП – изведнъж експлозия, автобуси с двойно дъно. Сега нямат друг шанс. ГЕРБ загуби 6% от "Костинброд" и после се оказа, че няма фалшиви бюлетини. Сега очакваме и четвъртък-петък се готвим за реакция."

 

Източник: ClubZ

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции