<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=70243" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Марешки за пр...

#Дай акъл – Вижте новата ни рубрика на площада

30 Юли 2020
0 6285

Национална черта на българите е да даваме акъл. Ето защо ние от „Господарите“ стартираме новата рубрика „Дай акъл“- и даваме трибуна за всеки, който има акъл за раздаване и мнение за споделяне.

Можете да дадете акъл на министри, кметове, президент, главен прокурор, или на когото още решите.  Най-ярките изказвания ще показваме на сайта gospodari.com.

Първата трибуна на „Дай акъл“ издигнахме в центъра на София по време на 21-вия ден на антиправителствени протести. Зад микрофона застанаха различни хора, с много колоритни истории и доста пиперлив език. Те изразиха мнението си напълно свободно, без никаква цензура.

Очаквайте изданията на „Дай акъл“ само на Gospodari.com!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Vladmm

    03 Август 2020

    Добър ден! Тъй като немога да присъствам на това #Дай акъл. Искам да дам акъл на протестиращите да се приберат и като искат промяна да се ориентират към формация и да се подготвят за избори през март 2021. Протеста е платен от поредния олигарх, за да може да си върне националната лотария. А това че президента и БСП се опитват да "яхнат " вълната от протести говори само една, че те са заедно с олигарха. Надявам се правителстово да НЕ подава оставка, а да си понесе отговорноста за ситуацята в България до края на мандата и ако хората не са доволни от тях, ще им го кажат на избори. Ако допуснем, че подадът на натиска от олигарха и имаме служебно правителсто, те ще направят така, че всичко да си върнат на олигарха и това, ще докаже, че шепа българите управлявани от парични средства могат да променят съдбата на един цял народ. Президента също трябва да си подаде оставката, защото, той е не по-малко виновен от останалите. Президента вместо да е обединител на нацията той е разединител, разединявани на лево и десно! Това, че участва в протестите е много лож знак, защото това доказава, че той от страна на олигарха. Щом иска да е в правителстото е редно да напусне президенството и да застане до БСП. С тези протести на президента, може да очакваме едно и това е отлив на инвестиции, защото създават нестабилна среда на инвеститорите, а това може да доведе до още по голяма финансова криза. Въпросното „Трио“, поне на един от тях е ясно че е участвал в правителсто на Иван Костов 1997-2001 – разпродажбата на българия и това са хората, който искат промяна, но каква??? Медиите сте хората, който трябва да изслужат и двете страни и протестиращи и не протестиращи, защото протестиращоте са 1000 души, а останалите много повече. Всеки един българин иска по-добра среда за живот, по-добър стандарт на живот, по-добро образование за децата ни, по-добро здравеопзаване, по-малко корупция, но с платени протести да искаш промяна, това е прекалено. Лъжеца вика дръжте лъжеца! Всички партии и формации, имат възможнос да изложат фактите, лостове, механизни как биха постигнали промяната и следователно да се явят на избори. Едно виждам, че ако се прекъсне някаква крупционна схема и се започва недоволсто и протести, мисля, че протестите са породени от това, а искаме да няма корупция и как да стане това.

Покажи всички Скрий

Реакции