<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37315" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Журналист е обявен за национално издирване

14 Май 2019
0 33647

Разследващият журналист Христо Гешов е обявен за национално издирване. Досега той живееше под полицейска защита заради негов сигнал към "Господари на ефира"  и поредица от наши репортажи, довели до арест кмета на Червен бряг Данаил Вълов. Той получи обвинения за длъжностно престъпление заради обществена поръчка.

 

СЛЕД НАШЕ РАЗСЛЕДВАНЕ: КМЕТЪТ НА ЧЕРВЕН БРЯГ Е АРЕСТУВАН (ВИДЕО)

 

 

Последното  разследване на Гешов е за кметицата на Троян Донка Михайлова, съобщава Биволъ. Според изданието след това срещу Гешов е започнала масирана медийна кампания.

 

ГОСПОДАРИТЕ ЗАДАВАТ НЕУДОБНИ ВЪПРОСИ ПО ТЕМАТА СЪС САНИРАНЕТО НА ТРИТЕ КЪЩИ В ЧЕРВЕН БРЯГ

 

"През последните дни това очерняне ескалира с изключително гнусни клеветнически материали. По наша информация Христо е преживял много тежко тези клевети. Заблудил е полицая, зачислен за защитата му и е изчезнал по собствено желание. Възможно е да е напуснал страната. Или по-лошо… Молим, ако някой има информация за местонахождението му да сигнализира на МВР", пише Биволъ.

 

КАК СЕ РАЗДАВАТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ В ОБЩИНА ЧЕРВЕН БРЯГ?

 

Сигнали на Христо Гешов към "Господари на ефира" и направени от предаването репортажи доведоха до обвинения и отстраняване от длъжност на кмета на Червен бряг Данаил Вълов. Става въпрос за санирането на къщите на топ общинари с европейски пари и раздаване на "топъл обяд" по европрограма на социално слаби от общината от фирма, свързана с кмета на града.

 

БЯСНО ПАЗЕНЕ НА КМЕТА НА ЧЕРВЕН БРЯГ – ДЪРПАНЕ, ВИКОВЕ И ШУШАНА

 

 

Източник: Биволъ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции