<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=69701" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Млади протес...

Протестиращи в чужбина: искаме промяна! (РЕПОРТАЖ)

23 Юли 2020
0 6797

Скъпи приятели, през последните седмици всяка вечер хиляди хора протестират с искания за оставка на правителството и на главния прокурор Иван Гешев. Протести има в много градове в страната, а и пред посолствата ни в чужбина.

Протестиращи: Не е трудно премиерът ни да научи 10 думи на английски и да си поиска кафе (видео)

Въпреки обвиненията от страна на властимащите, че протестите са политически, а протестиращите нямат адекватно виждане за обстановката в страната, протестите не спират, а хората са убедени, че до промяна ще се стигне.

Като две вселени: Протестиращи срещу управляващи (видео)

Получихме десетки съобщения с видеоклипове и снимки от протестите на българи в цял свят. Подбрахме някои от най-вълнуващите, които включихме в материала. А във видеовръзка с нашата репортерка Виктория Симеонова организаторите на протеста в Брюксел представиха своите искания и виждания.

Протестът в европейската столица се проведе на метри от сградата, в която беше срещата на лидерите на европейските страни, по време на която беше обсъден бюджетът на обединението за следващите седем години. Протестиращите са били доста шумни и това не остана незабелязано както от български и международни медии, така и от самите държавни лидери.

Ние от „Господарите“ очакваме още снимки и видеоклипове от протестите в различни точки на света.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Veselin Valchanov

    24 Юли 2020

    Малта

Реакции