<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=78608" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Канадски фер...

Руснаци излъгаха канадския премиер Трюдо, че говори с Грета Тунберг и го посъветваха да напусне НАТО (видео)

25 Ноември 2020
0 1461

Руските пранк звезди Владимир Кузнецов и Алексей Столяров, на чиито шеги жертви станаха имена като Борис Джонсън, Елтън Джон и Реджеп Ердоган, този път се прицелиха в канадския премиер Джъстин Трюдо, на когото се представиха за Грета Тунберг, пише британският The Guardian.

Руските комици, познати като Вован и Лексус са провели 10-минутен разговор с Трюдо през януари, в който се представят за шведската активистка за борба с климатичните промени Грета Тунберг. В публикувания аудиозапис тяхната Грета споделя притесненията си с премиера на Канада за “растящата международна криза” и за опасността от “трета световна война”.

„Здравейте, г-н министър-председател. Знам, че сте много зает и може би нямате време за малко момиче като мен, но съм наистина разтревожена за разрастващата се световна криза и за потенциалната Трета световна война“, започва 10-минутния разговор Тунберг – със своя типичен английски акцент и интонация. А Трюдо, мислейки си, че говори с шведката, отговаря: „Да, това е голям проблем. Точно това обсъждам в последните си телефонни разговори от миналата седмица“.

Тунберг казва: „Вие, възрастните, действате като деца. Можем да създадем свят, в който да има място за всички. За бели и чернокожи, за християни и мюсюлмани, за Тръмп и Путин, за мен и вас. За Терънс и Филип (б.а. – герои от канадското шоу „South Park“).

Руснаци излъгаха канадския премиер Трюдо, че говори с Грета Тунберг и го посъветваха  да напусне НАТО (видео)
Снимка: Unsplash/Charles Deluvio

„Точно това е правилната перспектива“, отговаря Джъстин Трюдо. Той поздравява шведската активистка за влиянието, което е оказала в политиката на Канада за климатичните промени, а Тунберг го прекъсва с думите: „Напуснете НАТО. Хвърлете оръжията. Вместо това наберете цветя. Усмихнете се на природата“.

Дипломатичният Трюдо допълва думите ѝ: „Аз също мечтая за свят, в който няма нужда от военни, но все още не живеем в такъв, за жалост“.

А след това „фалшивата“ Грета моли премиера на Канада да я запознае с Терънс и Филип от „South Park“. „Ще се радвам да го сторя. Ще попитам своя екип, за да видим как можем да те свържем, тъй като в момента нямам техни координати“, отговаря отзивчивият Трюдо.

„Чакай, Теранс и Филип, те не участваха ли в “South park”?“ пита той. „Аз лично не ги познавам. Струва ми се, че те пародират канадците в “South park“, казва той, преди учтиво да прекрати разговора.

Руснаци излъгаха канадския премиер Трюдо, че говори с Грета Тунберг и го посъветваха  да напусне НАТО (видео)

Видеото е събрало около 28 хиляди гледания в рамките на ден, но това съвсем не е единствената комедийна проява на Вован и Лексъс.

Дърпа ли някой конците на тези руски “телефонни момчета”?

Алексей Столяров и Владимир Кузнецов са известни в Русия от много време насам. Освен че наричат известните личности, на които се обаждат, свои „жертви“, двамата пранкстъри ги вкарват в капан, в който те понякога разкриват най-големите си тайни. Въпреки че са познати лица в своята страна, около тях витае голяма мистерия.

Във видеото горе можете да си припомните изказването на Грета Тунберг пред ООН и да сравните гласа ѝ с този от записа на двамата зевзеци.

Източник: The Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции