<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=82688" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мустафа Кара...

Колко средни пръста видя народът през последните години? (Коментарът на „Господарите“)

28 Януари 2021
0 9759

Вчерашният жест на заместник-председателя на Народното събрание взриви социалните мрежи. И дори няма значение какъв пръст размахва в случая. По-лошото е, че политическата класа ни е докарала до там, че винаги очакваме от нея среден пръст.

Размаха ли Валери Симеонов среден пръст на протестиращите ресторантьори? (видео и снимка)

Как ли не ни наричаха през годините родните политици – лумпени, тулупи, мисирки, инфантили, наркомани, идиоти, изроди и какво ли още не. Под всички тези квалификации стоят имената на Валери Симеонов, Красимир Каракачанов, Веселин Марешки, премиерът Борисов и на още много други знайни и незнайни герои от политическия и обществения живот. Бяхме определяни и като лош човешки материал, а много преди Бил Гейтс да се заеме с чипирането ни, негово превъзходителство Симеон Сакскобургготски ни препоръча да си сменим чиповете.

Вижте кои са цитатите, с които ще запомним 2020 година (Коментарът на “Господарите”)

Знаем, скъпи политици, че властта ви дава криле и отлитате от народа, който обичате да посочвате с пръст, често и среден и да обиждате ей така, за спорта, но е време да осъзнаете, че отговорността на постовете ви изисква да давате пример. И не пример с апартаменти, къщи, коли и охрани а с морал. Ако сте го загубили съвсем, потърсете някакви остатъци на добро възпитание. 

И моля ви се. Всички знаем, че сте много добри с прибирането на разни неща по джобовете. Приберете там и пръстите си. В противен случай не се очудвайте ако народът ви покаже пет пръста, но свити в юмрук.

Какво още искаме да кажем на политиците за отношението им към хората, вижте в “Коментарът на Господарите” с Виктория Симеонова и оператора Йохан Вирт!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции