<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=105902" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ЦИК свали иму...

Байдън се унесе в дрямка по време на конференцията за климата COP26 (видео)

02 Ноември 2021
0 2580

Байдън се унесе в дрямка по време на конференцията за климата COP26, предаде New York Post.

Президентът на Съединените щати Джо Байдън бе забелязан да затваря очи по време на събитието COP26 в Шотландия, посветено на климатичните промени. От видеозапис, разпространен в медиите, се вижда как президентъ Байдън затвартя очи за около 22 секунди и негов помощник се приближава и го разбужда.

Байдън се унесе в дрямка по време на конференцията за климата COP26

Той се разсея по време на изслушването на активиста по правата на хората с увреждания Еди Ндопу, който предупреди делегатите, че глобалното затопляне заплашва “възможностите ни да отглеждаме храна и да оцеляваме”.

“Призовавам ви да предприемете решителни действия за прекратяване на унищожението на великолепната ни планета”, каза Ндопу, който, наред с това е тъмнокож и гей.

Байдън се унесе в дрямка по време на конференцията за климата COP26

“Тази конференция е сред най-важните събития в историята”, продължи той, докато очите на президента на САЩ останаха затворени.

Джо Байдън се спъна три пъти и падна, докато изкачваше стълбата на Air Force One (видео и снимки)

“Имате шанса да вземета решения и да постигнете съгласие, които ще се отразят на идните поколения след нас. Вие имате огромна власт и можете да промените окончателно траекторията, по която се движим сега. Можете да направите света място на надеждата, а не на страха.”

Байдън се унесе в дрямка по време на конференцията за климата COP26 (видео)

Президентът Байдън изрази отношението си към думите на Ндопу едва по време на аплодисментите в края на изказването му. И разбира се кадрите с неговото предполагаемо унасяне в дрямка станаха обект на безброй коментари и насмешки в социалните мрежи.

Байдън се унесе в дрямка по време на конференцията за климата COP26

Източник: New York Post

Видео: Fox News

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции