<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=105216" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Град Баня ост...

Фалшиви сертификати, президентски ПР и любовни искри в новия епизод на “Господари на Уеба” (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

27 Октомври 2021
0 23660

Фалшиви сертификати, президентски ПР и любовни искри в новия епизод на “Господари на Уеба”. Гледайте го, споделяйте и лайквайте!

Предизборни ПР циркове

С наближаването на изборите 2 в 1 ПР кампаниите на родните политици стават все по-интересни. Или абсурдни е по-точното определение. В телевизионните студиа се ръсят на килограм конспиративни теории и лични нападки. По-често имаме чувството, че гледаме футболен мач от селската лига, отколкото реален политически дебат.

Основни фигури в кампанията безспорно са Луна, Волен Сидеров, Лозан Панов, проф. Анастас Герджиков и Румен Радев. Няма как да не отбележим уникалния начин, по който те провеждат кампаниите си.

Фалшиви сертификати, президентски ПР и любовни искри в новия епизод на "Господари на Уеба"
Любовни игри на екрана

В “Игри на волята” страстите между водещия Димо Алексиев и една от участничките – Милена се разгорещяват с всеки епизод. Погледи, комплименти…. Като влюбен тийнейджър се държи домакинът на едно от най-гледаните реалити предавания в ефира.

Фалшиви сертификати, президентски ПР и любовни искри в новия епизод на "Господари на Уеба"
Направихме си специален зелен сертификат

Репортерът ни Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт решиха да проверят как точно се проверяват зелените сертификати в търговски центрове и ресторанти. Отскочиха дори до Пловдив.

Вики си направи сертификат, чиито QR код води до сайта ни gospodari.com, а връчи своя на оператора. С един фалшив и един чужд сертификати двамата обиколиха общо 8 обекта. Обзалагаме се, че щяха да влязат и в още много.

Фалшиви сертификати, президентски ПР и любовни искри в новия епизод на "Господари на Уеба"
Дадохме думата на хората да дадат акъл на политиците

Рубриката ни “Дай акъл” акустира на Женския пазар в столицата. Там хората имаха възможност да кажат, каквото им е на сърце, за ваксините, изборите, цените и изобщо за каквото се сетят. Получи се забавна компилация с доза истина и много смях и конспирации.

Фалшиви сертификати, президентски ПР и любовни искри в новия епизод на "Господари на Уеба"
Повече няма да пия

Това се опитва да каже един мъж, здраво притиснат от жена си в последното забавно видео за епизода. А нашите водещи Мария Игнатова и Ненчо Балабанов обещават да не спират да пият вино и да не спират да не се женят. Така де, като ще са обещания, поне да са качествени.

Фалшиви сертификати, президентски ПР и любовни искри в новия епизод на “Господари на Уеба”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • VladiLovech

    30 Октомври 2021

    Майката си е ебало. Вместо да показвате, че това е биологична диктатура при която диктаторите погазват всички закони и правила и ни отнемат дори свободата да дишаме свободно вие показвате как народа отказва да се подчинява на диктатурата.

Реакции