<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=110613" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Христо Ивано...

Вижте кой ще бъде председател на 47-ото Народно събрание (видео)

03 Декември 2021
0 614

Вижте кой ще бъде председател на 47-ото Народно събрание.

“Продължаваме промяната” предложиха Никола Минчев. Той е завършил право в Софийския университет “Свети Климент Охридски”. Има опит в България и в чужбина.

“Доказан професионалист и борец за каузи с активна гражданска позиция. Той ще служи за успеха на България”, обяви Кирил Петков.

ДПС предложиха 30 минути почивка.

След почивката “Възраждане” предложи Цончо Данев от Стопанската академия в Свищов. “Той е човек с непримирима позиция. Човек, който винаги е отстоявал българщината. Който ще отстоява институцията на парламентаризма в Народното събрание”. Така го описаха неговите съпартийци.

Нямаше желаещи да коментират предложенията.

Вижте кой ще бъде председател на 47-ото Народно събрание (видео)

Кога президентът Радев започва консултации за съставяне на правителство?

Никола Минчев

“Ние наскоро получихме доверието на хората. Трябва да оправдаем това доверие. Българският парламент отразява нагласите в обществото. С избора на цели 7 организации, които да бъдат представени, хората казаха, че имат нужда да работим в екип. Нека посрещаме различията с уважение”, призова Никола Минчев от “Продължаваме промяната”.

Той изрази надежда за 4-годишен мандат, в който да се променят представите за правене на политика.

“Ще работим затова българският парламент да бъде свободно място за дебати. Да направим България достоен член на ЕС. Да живеем в една по-добра България”, призова Минчев.

Вижте кой ще бъде председател на 47-ото Народно събрание

Видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции