<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=112346" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Служители от ...

Масов бой се развихри на премиера на Spider-man: No Way Home (видео)

18 Декември 2021
0 1904

Масов бой се развихри на премиера на Spider-man: No Way Home, пише LADbible.

Третата част на Spider-man е вече по екраните в цякл свят. Соченият като изключителен филм на Marvel с участието на младия Том Холанд и яркия във всяко свое превъплъщение Бенедикт Къмбърбач предизвика бурни страсти на премиерна прожекция в Пърт, Австралия.

Масов бой се развихри на премиера на Spider-man: No Way Home

Видео, разпространено в социалните мрежи, разкрива мащабите на избухналата кавга в кинозалата, която стана обект на полицейско разследване.

От кадрите личи как предполгаеми охранители на кинокомплекса се опитват да извлачат от редиците буйстващ зрител. Секунди по-късно във видеото се вижда как вече голяма част от публиката е слязла пред екрана и се дърпа и блъска с униформените служители по посока на изхода.

Масов бой се развихри на премиера на Spider-man: No Way Home

От ръководството на търговския център, където се помещава кинозалата, съобщават, че всичките десет участници в безредиците са изхвърлени от сгратата. За тях важи забрана да посещават мястото в бъдеще.

Единият от охранителите е получил нараняване по главата, докато друг се е разминал само със счупено стъкло на колата си.

Нападатели в костюми на Спайдърмен, Батман и Али Джи набиха персонала на магазин (видео)

Не става ясно какво е предизвикало напрежението в залата и дали има връзка със зрелищния филм. Полицията няма данни участник в сбиването да е бил задържан, но разследването по случая продължава.

Масов бой се развихри на премиера на Spider-man: No Way Home

В шеговит коментар във Facebook четем, че “Спайдърмен е само от два дни на екран, а ето, че хлапетата се опитват да пресъздадат сцени от действието му.”

Масов бой се развихри на премиера на Spider-man: No Way Home

Източник: LADbible

Видео: TikTok

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции