<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=108579" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Байдън обмис...

Нестандартна шега показа колко “токсични” могат да бъдат майките в социалните мрежи (видео)

19 Ноември 2021
0 77549

Нестандартна шега показа колко “токсични” могат да бъдат майките в социалните мрежи, пише New York Post.

Всичко в тази история  започва с една обработена снимка на 1-годишния син на Британи Хамптън Милър от Охайо, САЩ, който уж пие газирана вода. И с въпрос към Facebook група на майки.

Майка не може да изтрие веждите и мустаците, които е нарисувала на бебето си за Хелоуин (видео)

“1-годишното ми момиченце обича “Д-р Пепър” (популярна газирана напитка в САЩ – бел. ред.), ако е до него, би пил единствено това. Но напоследък има проблем със съня… Опитах да го приспя с 3-4 лъжички мелатонин в шишето преди лягане, но не проработи. Не ми се иска да увеличавам количеството. Времето му за сън е около 23 часа, но този път остана буден до 3 през нощта… Мисля, че може да е от кофеина? Затова ще опитам да му спра содата. Някакъв съвет как да постигна това???”, пише майката под снимката като моли читателите да ѝ спестят “грубости и обвинения”.

Разбира се, става точно обртното. Реакцията е толкова бърза и широко разпространена, че Хемптън е решила да излезе публично с изображението, което беше предвидила само за частната група във Facebook.

Резултатът бил, че публикацията е стигнала до Reddit и Twitter, където 25-годишната майка на две деца събрала още повече ненавист и обвинения колко безотговорна е всъщност. 

Тя разкри истината в профила си в TikTok, твърдейки, че противоречивата снимка е обработена във Photoshop и е разпространена като шега, което е довело до това “объркване“.

„Никой дори не ми даде съвет, какъвто исках. Всички те просто ми казаха колко ужасна майка съм,” твърди Хамптън.

Някои от „много гадните съобщения“, които тя получила, включвали такова, в което я наричали буквално “дявол“ и злоупотребяващ родител.

„Не мога да понасям такива родители“, пише един критик. „Зъбите на това дете скоро ще се развалят и ще започне да изпитва силна болка за нула време. Толкова е тъжно.”

Друг, загрижен за здравето на бебето, добави: „Имам чувството, че техните малки сърца ще избухнат след седмица поглъщане на толкова кофеин без мляко или вода, за да го балансират!“

Майка смята, че децата ѝ не възразяват тя да пуши трева, щом им поръчва McDonalds (видео)

Някои дори призоваха децата да ѝ бъдат взети от дома ѝ.

Друг пък смело предложи: „Трябва да има някакъв процес на лицензиране и редовни проверки, за тези, които са си наумили да стават родители.“

Нестандартна шега показа колко "токсични" могат да бъдат майките в социалните мрежи

След като ситуацията станала вече съвсем сериозна, Британи публикувала опровержението, което трябвало да охлади страстите.

„Чувствах се длъжна да направя публикация, в която да посоча, че синът ми не пие сода или е малтретиран по някакъв начин, че всичко това е експеримент“, поясни тя. „Синът ми никога преди не е пил сок, тъй като аз и баща му сме много стриктни, когато даваме на децата си сладки напитки.

Дали ѝ се е получило обаче според вас?

Нестандартна шега показа колко “токсични” могат да бъдат майките в социалните мрежи

Източник: New York Post

Видео: TikTok

Снимки: MakeTheHeadlines.co.uk

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции