<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=115538" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Топ 3 дамски п...

Хю Хефнър организирал секс оргии с дрогирани жени пет дни в седмицата

18 Януари 2022
0 13851

Основателят на списание Playboy Хю Хефнър е дрогирал десетки млади жени, като по този начин лесно ги манипулирал и дори принуждавал да участват в унизителни оргии.

Това разкрива бившата приятелка на издателя Сондра Тиодор в документалния сериал Secrets of Playboy (“Тайните на Плейбой”).

Бивша служителка на Хю Хефнър твърди, че употребата на наркотици в имението на Playboy е било “необходимо зло”

Хю Хефнър организирал оргии с дрогирани жени пет дни в сдмицата

По думите на Тиодор, в прочутото имение били организирани оргии пет дни в седицата, като Хефнър бил домакин на седмичните “Pig Nights” (“Прасешки нощи”), по време на които водил в къщата “грозни” проститутки, за да правят секс с приятелите му.

Бившата на Хю Хефнър твърди, че дори кучето в имението Playboy е било пристрастено към кокаина

VIP гостите можели да правят каквото си поискат, включително телевизионният водещ Дон Корнелиус, за който се твърди, че е държал две от “зайчетата” на Playboy за заложници и е изнасилил една от тях.

Хю Хефнър организирал оргии с дрогирани жени пет дни в сдмицата

“Гледах как се появяват момиче след момиче, със свежи лица, очарователни, красотата им беше просто помитана. Не бяхме нищо за него…той беше като вампир. Той изсмукваше живота от тези момичета в продължение на десетилетия”, разказа бившата риятелка на магната.

Хю Хефнър организирал оргии с дрогирани жени пет дни в сдмицата

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции