<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=120900" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Абрамович сп...

Ето коя песен ползват украинците за боен вик във войната

02 Март 2022
0 8899

Ето коя песен ползват украинците за боен вик във войната с Русия.

Дий Снайдър, фронтменът на култовата банда “Twisted Sister”, се радва, че това е хитът “We’re Not Gonna Take It”. Певецът научил, че това парче е химн за бойците от “съпротивата” и напълно ги подкрепя срещу руската инвазия.

Байдън пак се обърка: нарече украинците “иранци” (видео)

Ето коя песен ползват украинците за боен вик във войната

“Абсолютно одобрявам украинците да използват “We’re Not Gonna Take It” като боен вик.” Това написа рокаджията в Туитър.

“Дядо ми беше украинец, преди да бъдат погълнати от СССР след Втората световна война. Това не може да се случи отново с тези хора!”

Но тази благосклонност не се отнася до антимаскърите, които ползват песента за техните си цели, каза той.

Снайдър подчерта, че хората, които пренебрегват мерките за обществена безопасност, нямат право да използват класическата мелодия, за да демонстрират предизвикателство.

“Хората ме питат защо одобрих използването за украинския народ, а не за противниците на маските. Е, едната употреба е за праведна битка срещу потисничеството. Другата е инфантилна проява срещу някакъв вид неудобство”.

Снайдер открито критикува руския президент Владимир Путин, а миналата седмица той сподели стара снимка, на която носи значка с надпис “Русия е гадна”.

Ето коя песен ползват украинците за боен вик във войната

Източник: Лайфстайл

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции