<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=142259" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Радостин Вас...

Радостин Василев основа ново движение за борба с мафията

25 Август 2022
0 278

Радостин Василев е основал “Гражданско движение “Силна България”, което ще се бори срещу мафията. Това обяви самият той във Facebook профила си.

Василев беше министър на младежта и спорта в правителството, ръководено от Кирил Петков. Той беше и един от напусналите партията “Има такъв народ”.

“Създадох движението, за да продължим по категоричен начин заедно с вас, гражданите на България, борбата срещу мафията, задкулисието и грабителите на родината ни! Отвоюването на държавата от лапите на бандитите трябва да продължи”, посочва Василев в поста си.

Радостин Василев е начело на листата на ПП в Габрово, Петков – само в София

Радостин Василев основа ново движение за борба с мафията
Булфото

Сред приоритетите на движението ще е прякото участие на гражданите в държавното управление и местното самоуправление, както и осъществяване на граждански контрол за прозрачност при работата на държавните и общинските институции.

Възстановяване на прозрачността и законността при управлението на публичните финанси, прекратяване на порочните и престъпни практики в управлението на страната и търсене на отговорност чрез въвеждане на действащи механизми за контрол върху дейността на държавното управление и местното самоуправление, също са сред приоритетите на движението.

По-рано днес стана ясно, че Василев ще води листата на “Продължаваме Промяната” (ПП) в 07 МИР Габрово.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции