<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=161727" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ученици и дир...

Фирмата-изпълнител на пренареждането на паветата: Не виждаме това, което виждаме (видео)

30 Януари 2023
0 620

Фирмата-изпълнител на пренареждането на паветата: Не виждаме това, което виждаме. Така най-общо може да се определи отговорът, който от “Трейс Груп” дадоха на въпрос защо работник чупи жълто паве. Инж. Николай Младенов заяви, че тези павета са предвидени за запълване на празнините между другите и затова работниците ги доначупват с чук. Паветата били с три различни размера, което усложнявало процеса по пренареждането им.

Фирмата-изпълнител на пренареждането на паветата: Не виждаме това, което виждаме (видео)

Работник поврежда с чук жълти павета в София (снимки и видео)

„В събота бяха докарани за локални ремонти, с цел запълване на празни пространства между жълтите павета, със счупен и бракуван материал. От склад на Столичната община сме взели 700 броя павета”, заяви в ефира на „Здравей, България” инж. Николай Младенов от “Трейс Груп Холд”.

Той обясни, че тъй като са бракувани, паветата са с различна форма и за да бъдат използвани, те трябва допълнително да се оформят. Инж. Младенов подчерта, че работникът, който е заснет да чупи с чук жълто паве, работи с бракуван материал, за да може да запълни фугите в настилката. 

Фирмата-изпълнител на пренареждането на паветата: Не виждаме това, което виждаме

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции