<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=161713" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Откриха и Мар...

Ето коя е задържаната с половин килограм марихуана полицайка (видео)

29 Януари 2023
3 3849

Ето коя е задържаната с половин килограм марихуана полицайка – Симона Лулеова, на 25 години от столичното 7-о РУ. Информацията е потвърдена за bTV от сестрата на задържаната. Тя отказа да коментира задържането, но каза, че сестра ѝ е невинна.

Адвокатът на задържаната съобщи, че тя вече е с повдигнато обвинение за притежание на високорискови наркотични вещества, което се наказва с 1 до 6 години затвор и глоба от 2 до 10 хил. лв. Защитата отказа повече информация поне до насрочване на мярката ѝ за неотклонение.

Хванаха полицайка с половин килограм марихуана

По-рано днес от Районна прокуратура – Благоевград пък потвърдиха, че бащата на задържаната е бивш полицай, който вече е пенсиониран. Нашата проверка показа, че той също е имал проблеми с правосъдието, през 2013 г., когато при изпълнение на служебните си задължения прострелял смъртоносно човек, в момент на кражба. По-късно той е напълно оправдан от съда.

При първоначалното публикуване на тази новина е публикувана снимка, която НЕ Е на Симона Лулеова. Снимката вече не е достъпна, а на настоящата виждате задържаната полицайка.

Ето коя е задържаната с половин килограм марихуана полицайка

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Веселин

    31 Януари 2023

    7-мо районно е така наречената "Фирма" зареждаща дилъри в студентски град

Покажи всички Скрий

Реакции