<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=162400" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж нападна с...

Има дата за боя между Фюри и Усик

02 Февруари 2023
0 369

Дългочакaният боксов двубой за титлата в тежка категория между Тайсън Фюри и Александър Усик вече има дата за провеждане. Срещата трябва да се проведе на 29 април в Саудитска Арабия.

Задава се нов мач за милиони в бокса (видео)

Личните условия на двамата боксьори бяха договорени още през януари, но намирането на място се оказа по-трудно. И пак всичко опира до финансите. Към този момент петролните милиони печелят битката. Въпреки че лондонският стадион “Уембли“ също е опция.

Към този момент Александър Усик е дал своето съгласие за датата 29 април и място Саудитска Арабия. Остава единствено Тайсън Фюри и неговият екип да подпишат договора, че са сългасни на тези условия.

Американският промоутър на Фюри – Боб Аръм наскоро разкри, че сделката е все по-близо и дългоочакваният двубой да се проведе в арабския свят .

“Когато видим парите, ще отидем там, където са“, каза Аръм пред talkSPORT.

Има дата за боя между Фюри и Усик
източник: twitter

Тайсън Фюри има 33 победи и едно равенство на професионалния ринг, а Олександър Усик – 20 победи от 20 мача, като 13 от тях са с нокаут.

Има дата за боя между Фюри и Усик

Видео: youtube

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции