<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=162071" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Млада жена от...

Мъж нападна служител на ЦГМ заради скоба за неправилно паркиране (видео)

01 Февруари 2023
0 3695

Мъж нападна служител на ЦГМ заради скоба за неправилно паркиране, съобщава bTV. Видео показва как мъж напада служител, докато той изпълнява задълженията си.

Инцидентът е станал на столичния булевард „Шипченски проход“. Най-вероятно причината за агресията е поставена скоба на колата на нападателя. Тези случай зачестяват в този район, заради въведеното неотдавна плането паркиране.

„Свидетели сме на едно недопустимо и арогантно поведение от страна на млад мъж, който напада служител на Център за градска мобилност, докато той си е вършел работата. Екипът е обхождал района. Установява, че има автомобил в зоната за платено паркиране, който не е платил за това. Естествено, поставят му скоба“, обяснява Румяна Милова, директор на Център за градска мобилност.

Мъж нападна служител на ЦГМ заради скоба за неправилно паркиране (видео)

Тарикати със скъпи коли трошат бариера в Хасково, за да не плащат паркинг (видео)

Малко по-късно идва младият мъж и се нахвърля върху служителя. Служителят е изпаднал в стрес.

„Чух се с него сутринта, за да разбера в какво състояние е. Каза ми, че има болка в област на гърлото, но все още е стресира. Каза ми също така, че мъжът го е обиждал и го е псувал“, разказа Румяна Милова.

Служителите са инструктирани, как да действат в такива ситуации. Вторият работник е звъннал на 112 и на мястото на инцидента веднага е дошла патрулна кола от Първо районно управление на МВР. Побойникът е задържан за 24 часа.

„Нашите служители също са дали показания, след което са посетили лекарски кабинет. Независимо от това, че няма видими белези на по-сериозни травми, нападнатият служител е силно стресиран“, допълни още Румяна Милова.

Мъж нападна служител на ЦГМ заради скоба за неправилно паркиране

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Методи Лепоев

    02 Февруари 2023

    Клипчето го направих един ден преди случката...

Покажи всички Скрий

Реакции