<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=173437" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Реал" вкара 6 ...

“Челси” остана без мениджър

02 Април 2023
0 278

“Челси” остана без мениджър след като “сините” уволниха Греъм Потър. Новината бе обявена със съобщение на официалния сайт на лондончани.

&#8220;Челси&#8221; остана без мениджър
източник: twitter

От името на всички в клуба бихме искали да благодарим искрено на Греъм за приноса му към Челси. Имаме най-голяма степен на уважение към Греъм като треньор и човек. Той винаги е показвал професионализъм и интегритет, като всички ние сме разочаровани от този край. Заедно с нашите невероятни фенове, всички ние ще застанем зад Бруно и отбора, фокусирайки се върху остатъка от сезона. Остават ни 10 мача от Премиър лийг, както и четвъртфинал в Шампионската лига. Ще вложим всички усилия и цялата ни отдаденост във всеки един от тези мачове, за да приключим сезона на високо ниво“, написаха от клуба.

Временно отбора ще води Бруно Салтор, а спекулациите са, че “Челси” иска да назначи Юлиян Нагелсман, който преди седмица бе уволнен от “Байерн Мюнхен”.

&#8220;Челси&#8221; остана без мениджър
източник: twitter

Уволнението идва след вчерашната загуба от “Астън Вила” с 0:2. “Челси” отпадна от Карабао Къп и Фа Къп, а и се намира извън топ 10 на Висшата лига, а в Шампионската лига ще има среща с “Реал Мадрид”.

Феновете освиркаха “Челси” след загубата, искат главата на треньора (видео)

“Челси” остана без мениджър

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции