<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=173490" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Челси" остан...

Съдия наложи най-тежкото наказание – ритник в слабините (видео)

03 Април 2023
0 564

Съдия наложи най-тежкото наказание – ритник в слабините. Куриозната ситуация се разви по време на мач от мексиканското елитно първенство. Главният рефер на срещата Фернандо Ернандес бе обграден от футболисти, които протестираха негово отсъждане. Очевидно находчивостта им му дойде в повече и той приложи добре изпитан, но болезнен прийом, за да потуши напрежението.

Съдия наложи най-тежкото наказание &#8211; ритник в слабините (видео)

Мексиканската футболна федерация започна разследване, след като се появиха кадри, на които се вижда как съдията нанася удар с коляно в слабините на играч по време на мача от “Лига МХ” между “Америка” и “Леон” в събота. Телевизионни кадри показват как реферът Фернандо Ернандес удря с коляно Лукас Ромеро от “Леон”, докато полузащитникът и съотборниците му гневно искат преглед с VAR, след като “Америка” отбелязва изравнителен гол, пише The Guardian.

Погрешка пребиха млад футболист от Първа лига

Ромеро не призова Ернандес да бъде наказан и заяви, че инцидентът е бил недоразумение. “Очевидно [съдиите] са човешки същества, много пъти могат да допуснат грешки и тези грешки в крайна сметка развиват това, което се случи, много недоразумения“, каза аржентинецът пред мексиканската телевизия TUDN след равенството 2:2. “Не искам нищо [каквато и да е форма на наказание], той ми каза, че е било неволно. Но просто да ни уважават, както и ние ги уважаваме на терена, защото те са авторитетът”

Бившият рефер Фелипе Рамос Ризо заяви, че действието на съдията е било “неприемливо“. “Съдията удари с коляно играча на Леон, това може да струва кариерата на Фернандо Ернандес. Как да си обясним тази агресия на съдията?“, написа той в Twitter. Той добави, че председателят на съдийската комисия и нейният директор по инструкциите ще трябва да дадат “добро обяснение“.

Съдия наложи най-тежкото наказание – ритник в слабините

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции