<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=173499" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съдия наложи ...

Непорочна звезда от Висшата лига обяви банкрут

03 Април 2023
0 564

Непорочна звезда от Висшата лига обяви банкрут . Крейг Белами е добре познато име за феновете на английската игра от близкото минало. Футболистът направи име за себе си в Блекбърн “Роувърс”, а няколко години носеше и екипа на “Ливърпул”. Дните на слава за него обаче са в миналото и финансовите проблеми са го притиснали, въпреки скромния и нетипичен начин на живот, който води.

Непорочна звезда от Висшата лига обяви банкрут
Снимка: Twitter

Самият Белами разкри душата си в интервю за Daily Mail. Ето и акцентите от изказването му:
Последните пет-шест години живея като осъден на смърт. Само чакам някой да ме изхвърли, някой да ми отвори вратата на килията и някой да ми каже, че денят е дошъл. .Това е чувство, от което никога не можеш да се отърсиш. След всичко, което съм спечелил в живота си, дори не мога да имам ипотека. Нямам никакво финансово бъдеще, всичко е изчезнало…

Неймар загуби 1 милион долара на покер (видео)

Животът ми спря. Не исках да избягвам плащането на данъци, но бях много наивен и сега правителството ме преследва. Всичко, което имах, ми беше отнето, а грешката бе, че бях съветван от грешни хора. Стигна се до момент, че фалитът е облекчение за мен, начин да живея отново”

„Знам, че някои хора вероятно ще си помислят, че съм похарчил всички пари за пиене, хазарт или каквото и да било. Не съм! Никога не съм се занимавал с това, не залагам, никога не съм опитвал наркотици, не ходя по кръчми и лично за мен няма смисъл. Залагах, но с хора, за съжаление”, разказва бившият уелски национал с 98 мача за представителния тим на страната си.

Непорочна звезда от Висшата лига обяви банкрут

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции