<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=173922" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 92-годишният м...

92-годишният Рупърт Мърдок внезапно разтрогна годежа си

05 Април 2023
0 1416

Милиардерът и медиен магнат Рупърт Мърдок и Ан Лесли Смит отмениха годежа си едва няколко седмици след като обявиха, че ще се женят, разкрива списание Vanity Fair.

Връзката на Мърдок и Смит е разкрита, след като двамата са заснети на почивка на карибския остров Барбадос. На 20 март таблоидът на Мърдок News York Post съобщава, че двамата са се сгодили. Ан Лесли Смит е 66-годишна бивша стоматологична хигиенистка, превърнала се в консервативна радиоводеща.

92-годишният медиен магнат Рупърт Мърдок се сгоди за пореден път

92-годишният Рупърт Мърдок внезапно разтрогна годежа си
Рупърт Мърдок. източник: wikipedia

Бях много притеснен. Страхувах се да се влюбя, но знаех, че това ще ми е за последно. Дано да е така. Щастлив съм.“, разкрива Мърдок.

Мърдок и Смит планираха да се оженят това лято, по-малко от година след като милиардерът финализира развода си с четвъртата си съпруга, моделът Джери Хол. Източници близки до Мърдок твърдят, че той се чувствал все по-неудобно от откровените евангелистки възгледи на Смит.

Тя има два брака зад гърба си. Първият е за потомък на богати калифорнийски собственици на железница. След като се развеждат, бившата хигиенистка се омъжва за кънтри певеца и телевизионен предприемач Честър Смит. След смъртта му през 2008 г., Ан Лесли се забърква в неприятна съдебна битка с доведените си дъщери за многомилионното състояние на предприемача.

За Рупърт Мърдок това щеше да е петият по ред брак.

92-годишният Рупърт Мърдок внезапно разтрогна годежа си

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции