<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=170825" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Богдан Милче...

92-годишният медиен магнат Рупърт Мърдок се сгоди за пореден път

21 Март 2023
0 2862

92-годишният медиен магнат Рупърт Мърдок се сгоди за пореден път, съобщават световните медии, позовавайки се на негов говорител.

Австралийският медиен магнат се сгоди за пети път на 92-годишна възраст. Годеницата на милиардера е 66-годишната вдовица Ан Лесли Смит от Сан Франциско.

Изданието “New York Post”, собственост на медийната компания “News Сorporation” на Мърдок съобщава първо новината. Според публикацията магнатът и новата му възлюбена са се запознали в едно от калифорнийските му лозя през септември миналата година. Само месец след официалния му развод с четвъртата му съпруга – моделът Джери Хол.

Новата годеница на Мърдок е вдовица от 14 години. Нейният покоен съпруг е кънтри певецът Честър Смит, заемал и ръководни постове в радиото и телевизията.

Според “New York Post” Рупърт Мърдок е поднесъл годежния пръстен с диамант на избраницата си на 17 март, в Деня на Свети Патрик. Двамата ще се оженят в края на лятото. “Бях много нервен. Страхувах се да се влюбя, но знаех, че ще ми е за последен път. По-добре да е така. Щастлив съм”, споделя Мърдок пред изданието.

92-годишният медиен магнат Рупърт Мърдок се сгоди за пореден път
Снимка: Flickr

“За двама ни това е дар от бога”, посочва Ан Лесли Смит. “Също като Рупърт съпругът ми беше бизнесмен … Така че говоря езика на Рупърт. Вярваме в еднакви неща”, допълва тя.

Двойка се сгоди пред атомната централа в Чернобил

Магнатът има зад гърба си четири провалени брака – със споменатия модел Джери Хол, с австралийката Патриша Букър, която е била стюардеса, с родената в Шотландия журналистка Анна Ман, която според медиите е получила 1 милиард щатски долара след развода им, и с предприемачката с китайски произход Уенди Денг.

Рупърт Мърдок, чието състояние се оценява от сп. “Forbes” на повече от 17 милиарда щатски долара, е баща на шест деца.

92-годишният медиен магнат Рупърт Мърдок се сгоди за пореден път

Рупърт Мърдок, чието състояние се оценява на повече от 17 милиарда щатски долара, е баща на

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции