<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=174047" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хоспитализир...

Новородено е прието в болница с жълтеница, а го изписват със счупен крак (видео)

06 Април 2023
0 639

Благоевградско семейство закара новороденото си в болница заради жълтеница, но когато го изписват, родителите разбират че е със счупен крак, показва NOVA. Имат опасения, че детето е пострадало в болницата.

От семейството твърдят, че не са получили информация за състоянието на бебето, докато то е в болницата, а когато звънят на лекарите, те им затварят телефона. Едната от бабите се обадила в сряда, за да провери как е внучето ѝ. От лечебното заведение ги информирали, че кърмачето е в “Пирогов” и че трябва да отидат да си го вземат от там.

Докато близките се организират да тръгнат става ясно, че детето е върнато в Благоевград с линейка. Те се притесняват, защото не са уведомени за преместването и не им е искано съгласие за придвижването му.

Новородено е прието в болница с жълтеница, а го изписват със счупен крак (видео)

„Медицински надзор” разследва софийска болница заради смъртта на жена (видео)

В даден момент родителите разбират, че новороденото им е със счупено краче и поставена шина. Епикризата показва, че има счупвания на две места. Според майката травмата е в резултат на лекарска грешка.

Или са го изпуснали, или са го дръпнали по-рязко. Детето няма как само да си счупи крака.”, категорична е тя.

От болницата твърдят, че кърмачето е прието със счупването, а близките му не са разбрали. В момента се извършва вътрешна проверка.

Новородено е прието в болница с жълтеница, а го изписват със счупен крак (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции