<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=174323" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Чеченеца, Кук...

Братът на Чеченеца депозира оставката си като зам.-кмет

07 Април 2023
0 884

Братът на Чеченеца депозира оставката си като зам.-кмет на район “Западен” в Пловдив. Това става ясно от публикация на Димитър Караилиев във Facebook. В поста си Караилиев посочва, че никой не избира роднините си и не носи отговорност за техните действия.

„Но заради вътрешните си убеждения и за да избегна всякакви спекулации, ще депозирам оставката си като заместник-кмет на район “Западен” в Пловдив”, написа Караилиев във Facebook.

“Оставката ми е морален акт и с категоричност заявявам, че осъждам действията на Петко, за които думата имат компетентните органи”, посочва още зам.-кметът на район “Западен”.

Димитър Караилиев е брат на Петко Караилиев-Чеченеца, който е в ареста заради скандалното видео с младеж със специални образователни потребности.

В друга публикация по-рано в петък Димитър Караилиев написа, че не поддържа контакт с брат си повече от 15 години.

„Подчертавам, че не живеем на един и същи адрес, и всички, които ме познават, могат да потвърдят думите ми.

Петко е голям човек, той сам отговаря за действията си. Като негов брат никога не съм правил опит да прикривам или извинявам постъпките му! Напротив – осъждам действията му, в които беше замесено и момче в неравностойно положение. Има правораздавателни органи, които да решат дали е виновен, или не! Обръщам се и с призив към младите хора – внимавайте с действията си във и извън социалните мрежи, особено когато те засягат и други хора”, обяснява Димитър Караилиев.

Чеченеца, Куката и Емили остават за постоянно в ареста  (видео)

Чеченеца, Куката и Емили остават за постоянно в ареста. Съдът в Пловдив уважи желанието на прокуратурата и тримата задържани за унизителните кадри с участието на 20-годишен младеж със специални образователни потребности остават в ареста.

Даниел Йорданов с прякор Емили Тротинетката, Петко Караилиев – Чеченеца, и Тодор Чалъков с прякор Куката са обвинени в хулиганство, “отличаващо се с изключителен цинизъм”. Грози ги лишаване от свобода до 5 години. Обвиняемите бяха откарани в съда с белезници и засилено полицейско присъствие.

Братът на Чеченеца депозира оставката си като зам.-кмет

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции