<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=171632" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Наложиха пос...

Бориславова запорира сметките на Трифонов

24 Март 2023
2 165830

Бориславова запорира сметките на Трифонов. Юридическият екип на Лена Бориславова е успял да наложи запор над сметките на „Седем осми“ АД на Слави Трифонов. Това научаваме от публикация на Frog News.

Средствата на лидера на „Има такъв народ“ са блокирани по гражданското дело за клевета и уронване на името на Лена Бориславова, са съобщили източници от Софийския градски съд.

Бориславова запорира сметките на Трифонов
Снимка: БулФото

Лена Бориславова официално завежда дело срещу сценаристите на Трифонов

Лена Бориславова заведе гражданското дело срещу сценаристите на Слави Трифонов заради творението им „Песен за Лена“. То беше тиражирано в социалните мрежи и партийната телевизия „7/8“, и предизвика силно възмущение заради цинизма, махленския „хумор“ и крадената музика, припомня медията.

Видеото е с непосочени автори и включва кадри с образа на Бориславова, озвучени с популярна мелодия. И текст, изпъстрен с вулгаризми, диалектизми, груби сравнения и подигравки на лична основа. Видеоклипът беше публикуван в YouTube канала на продуцентската компания “Седем осми”. Излъчен е и в “Шоуто на сценаристите” по едноименния канал, а в профила си във Facebook го публикува и бившият тв водещ и лидер на “Има такъв народ” Слави Трифонов.

Бориславова запорира сметките на Трифонов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Тошко

    28 Март 2023

    Аз не знам , мисля че дамата има право .Но и Слави също има право!Защо Ленчето не излезе да обясни къде са били и в коя квартира са влизали и къде бръкна киру в парапетали бръкна или къде?

Покажи всички Скрий

Реакции