<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=183489" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Коалицията н...

Даниел Александров коментира обвиненията в блудство

07 Юни 2023
0 460

Даниел Александров коментира обвиненията в блудство и отрече те да са верни. Това обяви депутатът от ГЕРБ по повод предложеното снемане на имунитета му.

Прокуратурата иска имунитета на депутат за педофилия

“В дъното на всичко това, което се случва днес, е моят развод, който е от месец и половина – два. Нищо от това, което е написано по мой адрес, не е вярно.” Това стана ясно от Дневник.

Даниел Александров коментира обвиненията в блудство
снимка: БТА

На 7 май в столичното 7-о РПУ е подадена жалба срещу Александров за блудство. Оплакването е от родителите на момичето. Според тях 3 дни по-късно жалбата е оттеглена. Твърди се, че съпругата на Александров е завела детето, което е почти на 18 г., да подаде жалба. От полицията ги върнали, защото тя не е роднина на момичето и казали да се яви с родителите си.

“Опитах да го запазя в тайна, да не излиза по медиите, но уви. Стоя зад името си и всичко това ще се докаже в съда. Оттук натам не искам да намесвам съпругата си, защото тя е майка на моето дете и ще гледам да запазя нейното достойнство”. Това отбеляза Александров, намеквайки, че съпругата му го е “натопила” пред полицията.

Софийската градска прокуратура (СГП) предложи по-рано днес на главния прокурор Иван Гешев да внесе искане в Народното събрание за снемане на имунитета на Александров, за да бъде привлечен към наказателна отговорност.

Даниел Александров е депутат за първи път, като е член на комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта. Той е на 31 години и е състезател по класическа борба.

Даниел Александров коментира обвиненията в блудство

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции