<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=182270" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гешев отказа ...

Ивайла Бакалова за “Барселонагейт”: Много хора знаят, но ги е страх да говорят (видео)

31 Май 2023
0 2148

Ивайла Бакалова за “Барселонагейт”: Много хора знаят, но ги е страх да говорят. Това заяви преди разпита по делото “Мис България” 2001, цитирана от bTV.

Днес пред прокуратурата трябва да говорят също шефът на “Лукойл” Валентин Златев и бизнесменът Георги Самуилов.

Директорът на АКФ: Ивайла Бакалова е ключов свидетел по “Барселонагейт” (видео)

Ивайла Бакалова за &#8220;Барселонагейт&#8221;: Много хора знаят, но ги е страх да говорят (видео)

Преди да влезе в сградата на Софийската градска прокуратура, Бакалова заяви, че няма да разкрие подробности по скандала, който е „очевиден за цяла България“.

„Дали се притеснявам за живота си? Няколко пъти чувах заплахи, но не се притеснявам. Каквото има да се случва, се случва. Човек може да умре само веднъж. Мисля, че зная достатъчно по темата. Мисля, че и много други хора знаят. Сигурно ги е страх да говорят”, заяви тя.

Именно „Мис България“ 2001 беше сред първите, които говориха публично по темата „Барселонагейт“. Скандалът избухна пред 2020 г., когато испанското издание „Ел Периодико“ съобщи за разследване на испанската полиция, според което може да има връзка между изпирането на няколко милиона евро и бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Снощи СГП поиска и имунитета на Борисов именно заради това дело.

Снимки: Булфото

Ивайла Бакалова за “Барселонагейт”: Много хора знаят, но ги е страх да говорят

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции