<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=184389" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прокуратурат...

Прокурорският син от Перник излиза от ареста

13 Юни 2023
0 912

Прокурорският син от Перник излиза от ареста.

Софийският районен съд реши, че Васил Михайлов излиза от ареста с по-лека мярка за неотклонение – „домашен арест”, предаде bTV. Това ще се случи, ако на втора инстанция новата му мярка бъде потвърдена.

По-рано адвокатът му поиска мярката за неотклонение да бъде намалена от „задържане под стража“ в „домашен арест“. Мотивът беше, че в продължение на една година без два дни той е в ареста с малък период под домашен арест.

Съдът смята, че има опасност Михайлов да извърши престъпление, но тази опасност може да се неутрализира и с домашен арест. Припомняме обаче, че прокурорският син веднъж беше поставен под домашен арест и нарушаваше мярката.

Ще има ли наказани заради нарушения домашен арест на прокурорския син? (видео)

Прокурорският син от Перник излиза от ареста

Общо седем души трябваше да се явят по делото днес, но дойдоха само двама братя от Перник – Кевин и Стивън Гарови.

Кевин Гаров първо разказа пред съда, че с Михайлов са били приятели, но се скарали заради приятелката на прокурорския син. Последвала среща между двамата. По думите на Гаров, подсъдимият го ударил с бокс в лицето, свалил го на земята и започнал да го рита. През цялото време Васил Михайлов снимал побоя с телефона си.

Още перничани разказаха за случаи на побои, нанесени от прокурорския син (видео)

След като разказа за ситуацията обаче, свидетелят заяви, че се отказва от показанията си, защото не желае да се съди с Васил Михайлов. Кевин Гаров заяви пред bTV, че го е страх от физически или психически тормоз.

Прокурорски син-рецидивист пребива хора в Перник, сред тях и известен футболист (РЕПОРТАЖ)

Скъпи приятели, ние от “Господарите” следим темата от самото ѝ начало и в наши репортажи сме ви показвали част от безчинствата на младежа.

Васил Михайлов е син на зам.-шефът на Окръжна прокуратура-Перник Бисер Михайлов. През 2010 година той е бил арестуван за лихварство. Тогава са разпитани свидетели и е установено, че той е отпуснал кредит на български гражданин от 30 000 лв. и е получавал лихва от 3700 лв. на месец. Прокурорът е отправял заплахи спрямо свидетели и семействата им и ги е принудил да поемат задължения за 10 000 евро. Крушата не пада по-далеч от дървото, казват хората.

Именно тази връзка кара младият шампион по ММА да се чувства напълно безнаказан. Малкото хора, осмелили се да подадат жалби срещу него, все още очакват отговор от прокуратурите, на които разследванията са разпределени.

Едно от нашите видеа можете да си припомните по-горе, а в Gospodari.com ще намерите още много по темата за прокурорския син. Продължаваме да се надяваме за справедливо наказание за неговата агресия!

Прокурорският син от Перник излиза от ареста

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Скорпион

    16 Юни 2023

    Няма ли кой да го гръмне това лайно и да не ни занимавате повече с тези отрепки

Реакции