<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=149566" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Магистратите...

Ще има ли наказани заради нарушения домашен арест на прокурорския син? (видео)

03 Ноември 2022
0 622

Ще има ли наказани заради нарушения домашен арест на прокурорския син?

Стана ясно, че Васил Михайлов, прокурорският син, обвинен в побой в Перник, е нарушавал “постоянно” домашния си арест. Пред камера той призна, че ходи до магазина и дори е бил на дискотека. Също заяви, че никой не го следи или проверява.

Нарушил ли е домашния си арест обвиненият в побой прокурорски син (видео)

Ден след признанието му той отново бе в ареста. А от Министерството на правосъдието заявиха, че ще търсят отговорност на тези, които е трябвало да следят за спазването на мярката.

Ще има ли наказани заради нарушения домашен арест на прокурорския син? (видео)
bTV

Софийският районен съд заяви, че няма категорични и безспорни доказателства, че Михайлов е напускал адреса, както и няма експертиза на записите от камери.

По информация от полицията и от прокуратурата той е излизал от дома си общо 5 пъти в диапазон между 7 и 40 минути.

Това е основната причина от прокуратурата вчера да поискат отново от съда да го върнат обратно в ареста.

Съпругата на пребит от прокурорския син: Той размахва среден пръст на българското правосъдие (видео)

Мариана Андонова, съпругата на Румен Андонов, пребития от Михайлов футболен треньор, твърди, че има информация за общо 9 излизания на обвиняемия. Тя не разбира как може да се твърди, че гривната около глезена му, която да следи за локацията му, е дала толкова грешки.

„Според моята информация той е напускал 9 пъти дома си. Няма начин гривната да даде 9 пъти грешка с интервали от 2, 5, 20, 40 минути. Едно от напусканията е през нощта от 3:50 ч. до. 4:20 или 30. За такова време един такъв човек може не просто да отиде да пребие някого, може да отиде и да убие и да се прибере. Кой раздава гривни, които правят постоянно прекъсвания. Момчето живее на центъра на града, той не живее в някаква дупка, където да прекъсва сигналът“, категорична бе Андонова.

Ще има ли наказани заради нарушения домашен арест на прокурорския син? (видео)
БулФото

Иван Гешев поиска оставката на пернишкия прокурор, чийто син е обвинен в побой

Тя допълни, че много перничани са видели Михайлов навън.

„Но никой не смее да застане и да го каже. Много хора са го видели. Но именно защото виждат полуголото същество, което стои на терасата, размахва цигара и се заканва на всеки, който се закача със семейството му“, каза още Андонова.

Тя и дъщеря ѝ смятат, че съдът е контролиран от Бисер Михайлов. Припомняме, че вчера главният прокурор Иван Гешев, поиска оставката на пернишкия прокурор.

Ще има ли наказани заради нарушения домашен арест на прокурорския син?

Източник и видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции