<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=198488" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пореден случ...

Началник на полицейско управление в Пловдив “летял” с над 100 км по булевард

15 Септември 2023
0 139

Началник на полицейско управление в Пловдив “летял” с над 100 км по булевард. Tова става ясно от съобщение на МВР, цитирано от Дарик.

Нарушителят е бил засечен на 11 септември около 10.30 часа от мобилен радар на патрул на “Пътна полиция”. Той е шофирал със 102 километра в час, което е двойно над разрешената скорост за града.

Войната по пътищата е война срещу нас самите (Коментарът на “Господарите”)

Автомобилът не е бил служебен и не е имал специална сигнализация.

Директорът на ОДМВР – Пловдив Георги Чергов вече е назначил проверка по този случай, която трябва да бъде извършена в най-кратък срок. Когато проверката приключи и съобразно резултатите, ще бъде взето съответното законово отношение към служителя на дирекцията. Тогава ще бъде оповестено и името му.

Началник на полицейско управление в Пловдив &#8220;летял&#8221; с над 100 км по булевард

За огромно съжаление, безотговорното шофиране се превръща в обикновена и не особено впечатляваща част от ежедневната криминална сводка. Това обаче не бива да е така. Страната ни има огромни проблеми в различни сектори, но този без съмнение е най-големият. Невинни хора умират заради това, че други се чувстват безсмъртни и безнаказани. Все по-често виждаме популярни личности и хора на важни постове да си позволяват подобно нехайство. Това категорично трябва да спре.

Скъпи приятели, отговорност на всеки от нас е да се борим с войната по пътищата. Пишете в коментарите как според вас тя може да бъде спряна! И ни сигнализирайте за всякакви джигити на пътя на gospodari.com.

Началник на полицейско управление в Пловдив “летял” с над 100 км по булевард

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции