Сигнализирай!

Виктор Николаев изпоти професор Герджиков с въпросите си (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
10.11.2021 г.
61
0

Виктор Николаев изпоти професор Герджиков с въпросите си. Кандидатът за президент беше гост в студиото на "Здравей, България" по NOVA.

За магистрала "Хемус"

Един от основните въпроси, които водещите на сутрешния блок се опитаха да зададат, беше свързан със скандала със строежа на автомагистрала "Хемус". Кандидатът за президент обаче твърди, че този въпрос вече му е бил задаван преди четири седмици. Въпреки че всъщност разкритията по случая са от преди едва няколко дни.

Най-малко 10 души са арестувани при акция на ГДБОП за строителството на АМ “Хемус”

Виктор Николаев изпоти професор Герджиков с въпросите си
Кого подкрепя Герджиков в парламентарните избори?

Този въпрос също се оказа не особено удобен и проф.Герджиков отказа да отговори. Причината - отговорът му би накарал много хора да не го харесват. Водещият обаче не беше съгласен, че не може да задава такива въпроси дни преди изборите.

Подкрепящата го партия явно не е сред любимите му теми за разговор. Ето защо проф. Герджиков реши да смени темата като заговори за възрастните хора, които нямат пари за отопление.

"Една баба не знае как ще се топли зимата..."

"Една баба ще мисли за това, ако е жива!", отсече водещият.

Виктор Николаев изпоти проф. Герджиков с въпросите си (видео)
Виктор Николаев става все по-хаплив

През последните седмици явно предизборната кампания дава възможност на Виктор Николаев да е все по-хаплив към гостите си. Миналата седмица той изгони от студиото Боян Расате. Не му липсваше хапливост и по време на разговора с Мая Манолова.

Виктор Николаев става все по-безпощаден към гостите си (видео)

В същото време политиците все повече мразят неудобните въпроси и така се получават доста нелепи ситуации. А по време на кампания те стават още по-чувствителни и склонни дори сами да напуснат телевизионните студиа.

Да се надяваме все пак политиците да не реагират толкова негативно на неудобните въпроси. Все пак работата на журналистите е да питат, а не само да слушат заучени фрази.

Виктор Николаев изпоти професор Герджиков с въпросите си

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.