Сигнализирай!

Репортерите на "Господарите" разкриха кои са любимите им случаи (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
29.11.2021 г.
55
0

Репортерите на "Господарите" разкриха кои са любимите им случаи от "Господари на ефира" и "Господари на Уеба" по време на гостуването им в "Забраненото шоу на Рачков".

Ева Веселинова разказа за семейство, чиито дом е спасила с репортаж за имотната мафия. Припомни и случай, в който архитектка я събори на тротоара в Пазарджик. Темата отново беше свързана с имотни злоупотреби.

Дейвид припомни как вкара гранатомет в Министерството на външните работи и така влезе във всички световни новини. Той сподели, че е бил арестуван, заплашван е бил и с брадва по време на снимки.

Боби Ваклинов припомни репортажа си за масажно студио за масажи с щастлив край, което показахме още през 2016 година. Той разказа и за "похотливия професор", който уреждаше изпити срещу секс в Спортната академия. Не пропусна и материала за корупция в НАП и как Агенцията рекетира бизнеса. За този репортаж "Господари на ефира" спечели голямата награда за разследваща журналистика на фондация "Радостина Константинова".

Репортерите на "Господарите" разкриха кои са любимите им случаи (видео)
„Господари на ефира“ се събраха отново на екран в “Забраненото шоу на Рачков” (видео и снимки)

Мавриков разказа за домашен майстор, който е бил арестуван след материал, в който е показано как не изпълнява задълженията си по договор. Така репортерът даде пример за една от успешните ни акции с МВР.

Виктория Симеонова припомни първите си материали - като "зайче-репортер", от което всички бягаха или се опитваха да бият. Тя наблегна на факта, че и сега имате възможност да ни сигнализирате за измами и злоупотреби. Разказа и за Финансовата пирамида, ощетила хора с колосални суми, чиито глави - Йордан Моллов и Кирил Джабаров са в ареста вече няколко месеца благодарение на "Господарите".

Репортерите на "Господарите" разкриха кои са любимите им случаи от "Господари на ефира". И "Господари на Уеба" по време на гостуването им в "Забраненото шоу на Рачков".

Видео: NOVA

Мавриков разказа за домашен майстор, който е бил арестуван след материал, в който е показано как не изпълнява задълженията си по договор.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.