Сигнализирай!

Неадекватно: Джани Инфантино се усмихва на погребението на Пеле и си прави селфи до ковчега (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
03.01.2023 г.
37
0

Неадекватно: Джани Инфантино усмихва на погребението на Пеле и си прави селфи. Камерите на световните медии уловиха няколко абсурдни усмивки от страна на шефа на ФИФА. Първият мъж в световния футбол беше хванат да се държи на моменти нелепо по време на траурната церемония.

Тя бе на стадиона на "Сантос" - отборът, в който бразилската легенда изкарва почти цялата си кариера.

Вижте компютърна симулация на най-великия гол на Пеле (видео)

 

Виждате как Джани Инфантино буквално може да бъде прекръстен на Джани ИнфантиЛНО. Поради факта, че се държи така. Вижда се как се върти, говори въодушевено с другите, хвърля почти постоянни усмивки. Да, може би го прави от дружелюбност. Или пък това е неговият начин да скърби. Все пак смятаме, че не е редно на погребение да се държиш така.

Но тази усмивка сме я виждали и от други футболни шефове. Например от Боби Михайлов. Двамата са добри приятели - самият директор на българския футбол се похвали неотдавна с това.

Снимки

Гледайте как Инфантино намира време за снимка за спомен до ковчега на Пеле. Добре е поне, че не се снима със самия починал, защото щеше да е направо неописема изцепка. И все пак какви снимки за спомен, когато до теб има ковчег с умрял човек? Мигове след това го виждаме да поздравява някого встрани, там отново се усмихва.

Изобщо цялото това поведение в такъв момент ни се струва меко казано странно.

Иначе световните медии разкритикуваха Инфантино за селфи до отворения ковчег на Пеле.

Неадекватно: Джани Инфантино се усмихва на погребението на Пеле и си прави селфи (видео)

Скандален шеф е този приятел на Боби Михайлов. Скандално беше и Световното в Катар, където бяха изхарчени над 200 млрд., а забраните в страната шокираха демократичния свят. Тогава Инфантино излезе на пресконференция и заяви, че е солидарен. Тогава беше попилян от футболната общественост, че се държи лицемерно.

Кадри: SkyNews, Youtube

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.