Сигнализирай!

Кастингът на Сървайвър е като за Вип Брадър (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
25.01.2023 г.
87
0

Новият сезон на „Сървайвър“ стартира точно след един месец по БТВ, а от риалити формата обявиха официално част от участниците. Сред тях има много познати на широката общественост звезди от екрана, спорта и интернет.

Сред популярните лица в Survivor 7 ще е футболистът Благой Георгиев. Веднага прави впечатление, че двама от заминаващите за Карибско море може да влязат в сериозен конфликт. Това са именно Благой Георгиев и ММА боецът Георги Валентинов. Общото между тях е… Златка Райкова. Първият ѝ предложи на сцената на „Като две капки вода“, а вторият се озова в прегръдките ѝ малко след това.  

Survivor: Камбоджа… и така нататък…

Другите звездни участници са кулинарното гуру Божана Кацарова,  певицата Татяна и влогърът Стефан Попов – Чефо. За оцеляване в екзотичното риалити ще се борят също актрисата Снежана Макавеева, колегата ѝ Филип Буков, както и други познати лица - атлетът и модел Иван Булкин, моделът Марго Купър и инфлуенсърката Стефани Разсолков - Tattstoner.

Всички те ще бъдат част от племето "Известни", а срещу тях ще се изправи племето "Войни" - мъже и жени с изключителни качества и постижения в различни сфери на живота.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.