Сигнализирай!

Милионер изтегли в брой огромна сума от сметката си за назидание на банката (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
22.10.2021 г.
15
0

Милионер изтегли в брой огромна сума от сметката си за назидание на банката, предава LadBible.

Китайски милионер изтеглил 5 милиона юана (664 000 евро) от банковата си сметка и настоял касиерите да ги изброят банкнота по банкнота. Той "бил принуден" да стори това след възникнал спор с тях.

Милионер изтегли в брой огромна сума от сметката си за назидание на банката

В края на изтощителното занимание клиентът казал, че ще дойде отново на следващия ден и ще поиска същата сума. Тя представлява таванът за теглене в брой от гише. И така всеки следващ ден, докато опразни цялата си сметка.

В профила си в Weibo, мъжът, представящ се като Sunwear, обясни, че направил това за назидание на персонала, който се държал неуважително. Касиерите обаче контрират, че той реагирал на поканата да сложи предпазна маска при влизането си в банковия клон на улица Hongmei Road в Шанхай.

Милионер посети ресторант на Сол Бей след McDonald’s и обяви, че храната не си струва цената (снимки)

В поста си разгневеният богаташ обвинява персонала на банковия клон за "най-лошото обслужване", при все, че държи в банката им "сериозен депозит".

"Заради лошото обслужване считам като единствено възможно решение да оттегля всичките си пари и да ги депозирам в друга банка", добави той по-късно.

"В допълнение към това трябваше да ги помоля да преброят банкнотите, за да не се окаже, че са по-малко от указаната сума."

Милионер изтегли в брой огромна сума от сметката си за назидание на банката
Бум на последователи в мрежата Weibo

Публикацията му е придружена от серия снимки, в които се вижда как той прибира парите си в пътнически куфари. Оттам насетне ги товари в багажника на "Ролс Ройс"-а си. Изявата му в мрежата доведе дотам, че профилът му нарасна до невероятните 1.7 милиона последователи.

Милионер изтегли в брой огромна сума от сметката си за назидание на банката

Служителите на Bank of Shanghai се кълнат, че с нищо не са обидили състоятелния клиент. Те повтарят версията, че техен колега, по всяка вероятност пазачът, го е помолил да си сложи маската при влизането му в салона.

Мъж стана милионер заради банкова грешка и изхарчи парите (снимка)

Кой казва истината и кой лъже едва ли някога ще узнаем. Както и дали клиентът е спазил заканата си да се върне на следващия ден и да поиска тавана за теглене в брой.

Милионер изтегли в брой огромна сума от сметката си за назидание на банката.

Източник: LadBible

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.