Сигнализирай!

Снимачният екип от продукцията на Болдуин е недоволствал от условията на труд

Gospodari.com
Gospodari.com
23.10.2021 г.
13
0

Снимачният екип от продукцията на Болдуин е недоволствал от условията на труд.

В деня на инцидента със стрелба, в която загина операторката Халина Хътчинс, снимачният екип на американския филм с участието на актьора Алек Болдуин, е изразил недоволство от условията на труд на мястото на снимките, пише Los Angeles Times.

Снимачният екип от продукцията на Болдуин е недоволствал от условията на труд

По тяхна информация, недоволството на снимачния екип било предизвикано от постоянните промени, логистичните неуредици и забавянето на заплатите.

Освен това, няколко души се оплакали, че не са взети предвид настояванията им за безопасност, след като пистолетът, с който се стреля на снимките, през последните няколко дни поне на два пъти засичал, предаде ТАСС. Вестникът съобщи, че в четвъртък няколко оператори и помощниците им, часове преди инцидента със стрелбата, напуснали снимачната площадка заради разногласия с продуцентите. Сред хората, които настоявали за подобряване на условията на труд, била и загиналата Халина Хътчинс.

Алек Болдуин е убил операторката с боен патрон

По време на репетиция в четвъртък Болдуин стрелял с реквизитно оръжие, което трябвало да е заредено с халосни патрони. Но се оказа с бойни, и рани двама души - Хътчинс и 48-годишния режисьор Джоел Соуса. По-късно Хътчинс почина, а Соуса беше изписан от болница.

Операторката, застреляна от Алек Болдуин погрешка, е постнала видео часове преди инцидента (видео)

Междувременно продължават разпитите на свидетели на инцидента, съобщи шерифството в окръг Санта Фе. Оттам са потвърдили, че засега не са повдигани обвинения за стрелбата и смъртта на Хътчинс.

Снимачният екип от продукцията на Болдуин е недоволствал от условията на труд.

Източник: Los Angeles Times

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.