Сигнализирай!

Асен Василев: Още тази седмица започват разговорите с потенциалните ни партньори (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
15.11.2021 г.
16
0

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев обяви, че са готови да бъдат първа политическа сила и да носят тази отговорност.

В предаването "Лице в лице" по бТВ той спомена, че още тази седмица ще започнат разговорите с потенциалните партньори. Партията победител в парламентарния вот изключи партиите ГЕРБ и ДПС за възмножни партньори. От ПП не виждат обстоятелства, които да ги накарат да преговарят с тези две партии.

Асен Василев обяви, че още тази седмица ще проведат разговори с потенциални партньори

Василев каза, че имат желание във всеки един от секторите, в които е необходима промяна, да сформират работни групи от следните партии: ПП, ДБ, БСП, ИТН. Той не изключи възмножността да бъдат поканени в ролята на експерти и част от министрите в служебния кабинет.

Според Василев, за устойчиво управление е необходимо стабилно мнозинство в парламента. Съпредседателят не коментира персонални номинации за бъдещи министри. Той смята, че трябва да се започне от проблемите и след това от хората. Въпреки това потвърди, че той ще бъде предложен за финансов министър, а Кирил Петков за премиер.

“Продължаваме промяната” води при 61% обработени протоколи в ЦИК

Като приоритет за ПП, Василев посочи реформата в правосъдната система. Относно инфлацията, той коментира, че няма как България да се справи бързо с проблема.

Източник: bTV

Снимка: BTV

Асен Василев обяви, че още тази седмица ще проведат разговори с потенциални партньори

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.