Сигнализирай!

"Господарите" навършват 19 години!

Gospodari.com
Gospodari.com
31.03.2022 г.
69
0

Днес „Господарите“ стават на 19 години!

Рожденият ден тази година бележи 15 години излъчване на телевизионното предаване „Господари на ефира“ и четвърта година от началото на новия формат – „Господари на Уеба“, чийто епизоди можете да гледате периодично в уебсайта и Facebook страницата ни.

„Господари на ефира“ се събраха отново на екран в “Забраненото шоу на Рачков” (видео и снимки)

"Господарите" навършват 19 години!
Историята

Предаването стартира на 31 март 2003 г. в ефира на 7 дни ТВ и се излъчва там до 6 юни. От 1 ноември 2003 г. до 17 юли 2009 г. се излъчва по Нова телевизия, където достига най-високия си рейтинг.

От 14 септември 2009 г. е в bTV, където остава до 5 април 2012 г.  От 10 септември 2012 г. предаванията се завръщат в ефира на NOVA.

"Господарите" навършват 19 години!

До април 2012 г. продукцията е българска версия на италианското предаване „Striscia la Notizia“. Когато предаването се завръща по NOVA през 2012 г., това се променя. „Господари на ефира“ предлага смесица от чувство за хумор, информираност, повдигане и разрешаване на значими обществено-социални проблеми, политическа сатира и самоирония.

Водещи са били актьорите Васил Василев-Зуека, Малин Кръстев, Димитър Рачков, Димитър Манчев, Васил Попов, Руслан Мъйнов, Георги Мамалев, Валентин Танев, Мария Игнатова, Румен Угрински, Герасим Георгиев – Геро, Силвестър Силвестров, Милица Гладнишка и Ненчо Балабанов.

"Господарите" навършват 19 години!
В Уеба

Вече четвърта година почитателите ни продължават да гледат предаването в интернет, наречено „Господари на Уеба“. То следва същата мисия – да помага на хора с различни проблеми, да открива беззаконието и да се изправя пред нарушителите на реда с най-важните въпроси. Уеб форматът е също толкова забавен като телевизионния с гафове не само от ефира, но и от мрежата, защото забавлението е фундаментална част от нашата работа.

Но не е само това. Gospodari.com вече е един от водещите новинарски сайтове, в който можете да намерите информация за всичко най-важно от света и у нас. Богата ни секция с актуални новини, коментари, анализи и репортажи позволява на читателите да са винаги информирани с точни и обективни данни, каквито все по-малко медии си позволяват.

На интернет страницата ни ежедневно се публикуват забавни видеа, които могат да върнат доброто ви настроение, колкото и лош да е бил денят! Освен това сме активни във всички най-важни интернет платформи като Facebook, Instagram, TikTok и YouTube – отново за ваше удобство.

„Господарите“ още са тук! Все още сме на ваша страна и на страната на справедливостта и истината!

Разкриването на нередности от нас няма да спре. Нито публикуването на достоверна информация, която не се влияе от цензура.

Честит рожден ден на нас и на вас, скъпи наши приятели!

А довечера очаквайте празничното издание на "Господари на Уеба"! Смехът е гарантиран!

"Господарите" навършват 19 години!

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.