Сигнализирай!

Кадри на Джони Деп с рани по лицето от Амбър Хърд бяха представени пред съда

Gospodari.com
Gospodari.com
20.04.2022 г.
52
0

Серия от снимки, показващи Джони Деп с видими разрези, синини и драскотини по лицето, за които се твърди, че са причинени от Амбър Хърд, бяха показани пред съда по време на процеса за клевета между актьора и бившата му съпруга, пише NOVA

Кадрите са направени от бодигарда на Деп - Шон Бет, с неговия мобилен телефон. Пред съдебните заседатели той каза, че е настоявал да направи снимките "като доказателство в случай, че г-жа Хърд се опита да направи обвинения срещу Деп". 

Започна епичното дело между Джони Деп и бившата му съпруга Амбър Хърд

Кадри на Джони Деп с рани по лицето от Амбър Хърд бяха представени по делото

Бодигардът уточни, че никога не е виждал физическо насилие между Деп и Хърд. На няколко пътии обаче е видял наранявания по лицето на звездата от "Карибски пирати". Фотосите, показани в съда, са направени през март и декември 2015 г. 

Бет спомена също така скандалното пътуване до Австралия през март 2015 г., по време на което се случил инцидент, при който бил отрязан върха на пръста на Деп.

Кадри на Джони Деп с рани по лицето от Амбър Хърд бяха представени по делото

Разказите за това как е станало нараняването са противоречиви. Близки до  Деп  твърдят, че е причинено, когато Хърд хвърлила бутилка водка по него,  екипът на  актрисата казва, че актьорът е разрязал  ръката си, когато е разбил телефон в стената. 

Адвокатите на Деп изтъкнаха, че той е претърпял много "нежелан стрес" от връзката си с Хърд, която определя като "токсична". 

Кадри на Джони Деп с рани по лицето от Амбър Хърд бяха представени по делото

Източник: NOVA

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.