Сигнализирай!

След 20 години отново ще видим Джулия Робъртс в романтична комедия

Gospodari.com
Gospodari.com
20.04.2022 г.
27
0

Кинозвездата Джулия Робъртс отново ще участва в романтична комедия, в каквато не сме я виждали от цели 20 години. Именно този жанр я изстреля на върха с ролята си в “Хубава жена”.

Тя коментира, че вината за този застой (по отношение на романтичните филми) не е нейна. През тези две десетилетия просто не са ѝ предлагали добри сценарии.

Куче, което се страхува от Джулия Робъртс (ВИДЕО)

Reuters

"Ако бях прочела нещо на нивото на "Нотинг Хил" или истерично смешно като "Сватбата на най-добрия ми приятел", щях да се съглася", заяви актрисата пред "Ню Йорк таймс", цитирана от “Сега”.

Явно след дългата пауза Джулия все пак е намерила романтичен сценарий, който да хареса - този октомври излиза "Билет за рая", написан и режисиран от Ол Паркър. Във филма тя играе главната роля. Но, както казва Робъртс в същото интервю, имало и друго препятствие пред проекта. Актрисата се съгласила да участва, но само в компанията на някоя от най-големите звезди мъже на Холивуд. "Помислих си - е, трагедия, защото ще стане само, ако е Джордж Клуни". Клуни, разбира се, не се налага да бъде питан два пъти за партньорство с Джулия Робъртс. 

Запитана дали ѝ е било лесно да се снима в романтична комедия след толкова много време, Робъртс отговори: "Добрата новина е, че да. Обичам да се смея и да съм забавна." 

В "Билет за рая" тя ще изиграе притеснена майка, която пътува до Бали с бившия си съпруг (Джордж Клуни).

Частичното си оттегляне от светлината на прожекторите Робъртс обяснява и със семейни причини. Точно от 20 години звездата е омъжена за оператора Даниел Модър. Двамата имат три деца - близнаците Хейзъл и Финиъс, и Хенри. Актрисата споделя, че когато децата ѝ били малки, е съкратила ролите си в киното, за да може да бъде до тях. Сега, когато те са големи, чувствала, че е време да им покаже и креативната си страна.

Източник: “Сега”

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.