Сигнализирай!

Нов класически сингъл от Def Leppard (аудио)

Gospodari.com
Gospodari.com
23.04.2022 г.
23
0

Нов класически сингъл от Def Leppard.

Хардрок величията Def Leppard пуснаха втори сингъл от предстоящия си студиен албум Diamond Star Halos. Парчето се казва Take What You Want ("Вземи каквото искаш"). То остава вярно на цялостното Def Leppard звучене.

Ограничения при пазаруването на олио въвежда Великобритания

Нов класически сингъл от Def Leppard (аудио)

Засега има само аудио.

Песента следва първия сингъл Kick, който се появи преди около месец.

Това ще е 12-и студиен албум за култовата хард рок група с едноръкия барабанист (уникалния и неповторим Рик Алън) и първи от 2015 година насам, когато излезе едноименният Def Leppard.

Diamond Star Halos е записван в три различни държави през последните две години, припомня Zrockradio.bg.

Фронтменът Джо Елиът е бил в Ирландия. Рик Савидж (бас) в Англия. А Фил Колън (китара), Вивиан Кембъл (китара) и Рик Алън (барабани) са пребивавали в САЩ през това време. Албумът съдържа 15 песни и те са верни на класическия хардрок звук на групата. Същевременно с това има влияния и от музиканти като Дейвид Боуи, T.Rex и Mott The Hoople.

Специални гости в новия албум на Def Leppard са американската певица Алисън Краус (за песните “This Guitar” и “Lifeless”)  и пианистът на Дейвид Боуи – Майк Гарсън. Той свири в песните “Goodbye For Good This Time” и “Angels (Can’t Help You Now)”.

Дванадесетият албум на Def Leppard излиза на 27 май. Diamond Star Halos ще бъде наличен дигитално и на всякакви физически копия, като се очакват още специално делукс издание и двоен винил.

Другата добра новина около класическата хард рок група е, че тя тръгва най-после на дълго отлаганото турне с други класици – Motley Crue. То ще се случи в САЩ и началото му е на 16 юни.

Източник: ClubZ

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.