Сигнализирай!

Ютюбър платил по 10 000 долара на доброволец за всеки ден, прекаран в затворническа килия (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
24.04.2022 г.
127
0

Ютюбър платил по 10 000 долара на доброволец за всеки ден, прекаран в затворническа килия, пише LADbible.

Основният монтажист на известния MrBeast сам приел обявената от "шефа" си оферта да прекара 100 дни в затворническа килия. Срещу това той получава за всеки ден от своя престой по 10 000 долара "суха пара". Само че Джош Рок устискал едва 21 дни, за които получил 340 000.

Влогър в Youtube заработи 54 млн. долара за година

MrBeast, чието истинско име е Джими Доналдсън, е най-успешният създател в платформата за видео споделяне с приходи от над 54 000 000 долара за миналата година. Той се радва на завидна популярбост с над 94 милиона последователи, което го нарежда на второ място в мрежата след PewDiePie.

Огромната популярност на MrBeast

Тя се дължи в голяма степен на щедрите суми, които предлага на желаещите да участват в ексцентричните му предизвикателства.

Ютюбър се погреба жив за повече от два дни, за да заснеме вайръл видео (видео)

След новината за поредното скъпоплатено мероприятие Джими попадна под обстрел в мрежата. Той бе упрекнат заради "вредите на психиката", които нанесъл на своя монтажист, поставяйки го в огромна стая без прозорци. След нападките Джош на свой ред защитил Джими със свое видео в TikTok с думите:

"Искам да обърна внимание, че докато бях зад решетките, бях под 24-часово наблюдение от екип, който се грижеше да не бъда изложен на опасност - психическа или физическа. Беше чудесна възможност за мен да си отдъхна. Всеки има нужда да разпусне малко", каза той.

Ютюбър платил по 10 000 долара на доброволец за всеки ден, прекаран в затворническа килия

По време на престоя си в килията той имал възможност да припечели допълнително, като си направи живота си още по труден. Все пак имал на разположение и някои радости от живота на свобода, като посещенията на близки хора в "затвора".

Ютюбър платил по 10 000 долара на доброволец за всеки ден, прекаран в затворническа килия

Източник: LADbible

Видео: MrBeast

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.